Esti ceea ce mananci! Interviu la TVS Brasov

share on:
Esti ceea ce mananci!

Dragii mei, va spuneam cu putin timp in urma ca am fost invitata la o emisiune TV sa imi prezint produsele si  retetele cele mai dragi si sa povestim putin cu si despre alimentatia sanatoasa si echilibrata.

Stiu ca multi dintre voi v-ati fi dorit s-o puteti urmari direct la Tv, asa cum m-ati anuntat, dar nu aveati acces la postul TVS Brasov, unde s-a difuzat interviul. Din fericire, am reusit sa obtin linkurile catre postarea emisiunii pe youtube (multumesc din suflet ASC Clinic Brasov pentru ajutorul acordat)…este in 2 parti, sper sa aveti rabdarea si curiozitatea s-o urmariti integral (am primit foarte multe feedback-uri pozitive din partea voastra cu privire la informatiile prezentate acolo).

Va multumesc tuturor pentru toate cuvintele frumoase si incurajatoare cu care m-ati inconjurat in cele cateva ore de cand linkurile au fost postate si pe facebook! Va pup pe toti si va astept cu drag si de acum incolo pe blog…imi doresc sa va gasiti mereu inspiratia si sanatatea in retetele mele dragi!

Iata interviul:

 

4 Comments

  1. I like your writing so much. And may the good times and treasures of the present become the golden memories of tomorrow. Wish you lots of love, joy and happiness. MERRY CHRISTMAS. !

  2. Pingback: Recomandarile zilei: linkuri recomandate | Blogatu

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: