Imbratisari virtuale

share on:

Nu de mult am intrat si eu in hora imbratisarilor virtuale, deoarece mi s-a parut un proiect dragut si o idee interesanta. Niciodata aprecierile pe care ni le putem acorda nu sunt prea putine! Trebuie sa recunoastem ca avem cu totii momente in care chiar o astfel de imbratisare, un gand bun si un zambet ne pot schimba ziua! Ei bine, de aceea apreciez atat de mult aceasta initiativa! Si pentru ca luna aceasta eu am fost gazda acestor imbratisari virtuale, haideti sa vedeti si voi cine si cui le-a acordat…si mai ales de ce!

Imbratisari virtuale

de la Alexandrina pentru Olguta Imbratisari virtuale

De la Elena pentru Adina:

De la Cerasela pentru Cristina:

De la Stefania  pentru Iuliana:

De la Laura pentru Alina:

De la Margareta pentru Laura Laurentiu: De la Cristina pentru  Tori:  

De la Cristina  pentru Maria:

De la Monica  pentru Cecy:

 

Si…se pare ca acestea au fost, cel putin pentru moment! Va multumesc frumos, fete dragi si daca mai intarzie cineva, sa stiti ca va adaug cu mare drag paradei!

2 Comments

  1. E frumos dar este grav. Am ajuns rău de tot. Totul se întâmplă VIRTUAL: sărutări, îmbrățișări, îndrăgostiri, like-uri, mângâieri, chiar și sex pe internet. Am ajuns să descoperim că Einstein a avut dreptate:”Mă tem de ziua în care tehnologia va înlocui interacţiunile dintre oameni. Lumea va avea o generaţie de idioţi”.
    Între o cafea virtuală din cel mai bun soi de cafea de pe planetă, prefer una din năut în compania unor oameni ca și mine.

    1. ai dreptate, Puiu! toti resimtim lipsa caldurii umane din ce in ce mai mult…si partea cea mai rea este ca nici macar virtual nu suntem in stare sa ne manifestam cu caldura! imbratisarile acestea sunt cate o oaza de zambet, zic eu…tot e mai bun decat nimic! si apoi, simplul fapt ca un astfel de gest vine din partea unui necunoscut (si foarte rar din partea unui apropiat real) este si dur si trist si dureros…dar frumos si demn de apreciat, zic eu!

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: