Inghetata de zmeura si banane

share on:
inghetata de zmeura si banane

Astazi a fost o adevarata zi frumoasa de vara la noi, asa ca ce poate fi mai potrivit decat o inghetata de zmeura si banane, care este gata extrem de repede? Unde mai pui ca este foaaarte gustoasa, parfumata si sanatoasa! Practic, nu contine decat 2 ingrediente si este gata in 20 secunde!

Da, ati citit bine! daca sunteti curiosi cum anume se poate ca acest lucru sa se intample, va invit cu drag sa citit reteta de mai jos (nu cred, totusi, ca se poate numi „reteta” in sensul propriu al cuvantului), dar si sa urmariti clipul pe care vi l-am pregatit. Asadar, puteti vedea cu ochii vostri cat de simplu si la indemana este sa ai acasa propria inghetata de fructe (si nu numai, deoarece avem la indemana o multitudine de posibilitati)!

Inghetata de zmeura si banane

Ingrediente pentru aceasta Inghetata de zmeura si banane:

  • 1 banana foarte bine coapta si congelata (sub forma de rondele)
  • 300 grame zmeura congelata
  • indulcitorul preferat (optional)

Mod de preparare Inghetata de zmeura si banane:

  1. Se aseaza banana si zmeura congelata intr-un blender puternic (eu am ales sa folosesc noul meu Optimum 9200A)
  2. Se adauga indulcitorul, daca folosim (eu am preferat sa nu adaug, am considerat ca este destul de dulce si placuta aceasta combinatie)
  3. Se porneste blenderul (20 sec.) si se foloseste instrumentul de impins fructele, astfel incat lamele blenderului sa le cuprinda bine si sa le proceseze in cel mai scurt timp (vedeti in filmuletul de mai jos cum am facut acest lucru)
  4. Se scoate inghetata astfel obtinuta din blender, se decoreaza cu fructe congelate si putina menta si se serveste imediat.

Pofta buna!

Modul extrem de simplu in care am preparat aceasta inghetata de zmeura si banane este in format video. Daca va este util, nu uitati sa-i dati un like si va astept sa va abonati la canalul meu, pentru a putea fi la curent cu noutatile mele!

Extrasfat: daca doriti ca inghetata sa iasa mai fina decat a mea (in care eu am vrut sa pastrez si bucati mici de fructe), setati blenderul pe o perioada mai mare de timp (35 sau chiar 45 secunde, dar nu mai mult, deoarece inghetata se va topi mult prea repede)

 

Daca va place aceasta de inghetata de zmeura si banane, nu ezitati sa-i acordati 5 stelute (apasati pe ultima steluta) in chenarul de mai jos si sa-mi lasati un comentariu pe blog. Nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti reteta pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea. Multumesc!

11 Comments

  1. Inghetata ca inghetata, ca e combinatie mortala pt mine :)…dar aparatul minune ma face praf!

  2. Deliciu.Cred ca eu voi decongela un pic fructele,ca n-am mixer asa tare.Si le mai inghet apoi un pic

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: