Smoothie de fructe de padure cu fulgi de ovaz si caju

share on:
smoothie cu fructe de padure, caju si fulgi de ovaz

Acest  smoothie cu fructe de padure cu fulgi de ovaz si caju reprezinta varianta ideala pentru un mic dejun pe fuga sau un drum lung cu masina (ambele imi caracterizeaza perfect viata de zi cu zi). Fructele de padure contin multi antioxidanti, iar fulgii de ovaz si nucile caju aduc un aport de nutrienti, dau energie pentru o perioada mai indelungata si ajuta digestia.

Blenderul personal Breville Blendactive Pro folosit la prepararea acestui smoothie delicios asigura ajutorul perfect in momentele cand suntem pe fuga (smoothie este gata in cateva secunde), dar si lasa curatenie in jurul lui (smoothie se prepara direct in cana, pe care o iei cu tine, deci nu mai pierzi timpul cu spalatul recipientelor). Pe langa asta, blenderul personal vine si cu o noutate: o husa de neopren speciala pentru pastrarea temperaturii joase a bauturii din cana (in cazul in care ati folosit fructe congelate, ca in cazul meu, sau gheata). Deci…la vara cine se bucura de bauturi sanatoase si racoroase? 🙂

Inainte de a va lasa cu reteta aceasta simpla, dar delicioasa si foarte sanatoasa, o s ava spun ca o puteti gasi si pe reteteculinare.ro, la sectiunea  Love smoothies, unde am incarcat-o imediat ce aparatul acesta a ajuns cu bine la mine. Tot acolo, in sectiunea mentionata de mine, veti gasi multe alte minunatii de smoothie preparate cu aceasta mica bijuterie de bucatarie!

Reteta Smoothie cu fructe de padure cu fulgi de ovaz si caju

smoothie cu fructe de padure, caju si fulgi de ovaz0

Ingrediente

  • 75 grame afine congelate
  • 50 grame zmeura congelata
  • 50 grame coacaze rosii congelate
  • 15 grame caju crud hidratat
  • 2 lingurite fulgi ovaz neindulciti
  • 250 ml apa plata

Mod de preparare

  1. Se introduc ingredientele solide in cana blenderului personal Breville Blendactive Pro.
  2. Se adauga apa.
  3. Se monteaza lamele si se asaza cana pe motorul blenderului.
  4. Se mixeaza cateva sec. pana se obtine un smoothie cremos si foarte frumos colorat.
  5. Se demonteaza cana din aparat, se adauga capacul special si se ia la drum!

Pofta buna!

Extrasfat: Acest smoothie se serveste imediat, sau se poate pastra la rece max 2 ore pana in momentul servirii, altfel existand riscul oxidarii sale.

smoothie cu fructe de padure, caju si fulgi de ovaz2

Daca va place reteta mea , nu ezitati sa-i acordati 5 stelute in chenarul de mai jos si sa-mi lasati un comentariu pe blog. Nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti reteta pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea. Multumesc!

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: