Zacusca de ciuperci galbiori–Reteta Video

share on:

Va povesteam zilele trecute cat de mult imi plac galbiorii! Si luand in considerare faptul ca mi-ati spus ca va doriti retete video cu ciuperci, iar cineva mi-a sugerat sa fac si o zacusca, am combinat toate aceste idei si mi-a iesit zacusca de ciuperci galbiori de astazi!

Daca stau bine si ma gandesc, mie nu-mi placea zacusca deloc. Nu o suportam nici in poza! Poate si din cauza ca, in copilarie, o vedeam prea des pe masa. Nu ma atingeam de ea si practic zburam de la masa. Insa, cand am gustat prima data zacusca de ciuperci, servita acasa la o cunostinta, m-am atasat de ea! De zacusca de ciuperci, sa ne intelegem! Pe cea de vinete o acceptam, iar pe cea de fasole tot nu voiam s-o vad in fata ochilor!

In mod ciudat, preferintele mele culinare s-au schimbat foarte mult din copilarie, iar acum imi place tot ce nu mancam atunci (adica, aproape orice, pentru ca eram o mofturoasa si jumatate)

Dar hai sa nu mai lungim vorba si sa va las reteta aceasta delicioasa de zacusca de ciuperci (puteti folosi orice tip de ciuperci doriti), ca vi s-or fi lungit urechile de foame si de asteptare!

Reteta Zacusca de ciuperci galbiori

zacusca de ciuperci galbiori 1

Ingrediente

  • 500 grame ciuperci (galbiori in cazul meu curatate bine, trecute printr-un jet de apa, scurse si taiate bucatele)
  • 100 ml ulei (eu am pus ulei de masline)
  • sare (piper, chili dupa gust)
  • 200 grame ceapa taiata marunt
  • 300 grame ardei copti taiati marunt
  • 200 ml suc de rosii
  • 200 grame vinete coapte taiate marunt

Mod de preparare

Felul in care am pregatit aceasta zacusca de ciuperci galbiori este mai jos, in format video. Vizionandu-l, veti gasi enumerate, din nou, ingredientele folosite si modul de preparare. Va invit sa vizionati reteta propusa de mine si nu uitati ca va astept sa va abonati la micul meu canal culinar, pentru a fi la curent cu toate retetele mele video!

Daca va place aceasta reteta, Zacusca de ciuperci galbiori , nu ezitati sa-i acordati 5 stelute in chenarul de mai jos si sa-mi lasati un comentariu pe blog. Nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti reteta pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea. Multumesc!

6 Comments

  1. Pingback: Pasta de ardei
  2. Mi-am propus sa incerc aceasta zacusca pentru ca prea mi se pare delicioasa.Voi revenii cu comentarii …

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: