Cum sa faci salata perfecta–Infografic

share on:
Cum sa faci salata perfecta infografic prezentare

Salata perfecta nu e nici pe departe atat de complicata cum poate parea la prima vedere. Dimpotriva, ea se prepara extrem de rapid, simplu si usor, iar rezultatul este mereu unul de exceptie.

Salata perfecta contine in primul rand ingrediente cat mai proaspete, cu texturi si culori diferite, incanta ochiul, sufletul si papilele. Sa nu va fie teama de combinatii variate! Eu de exemplu, nu m-as fi gandit acum 10 ani ca voi pune nuci in salate, sau seminte. Insa odata incercate, am descoperit cat de bune sunt si un strop de „crocant” din acesta, pot da o noua infatisare–si gust– unei salate obisnuite. Un nou twist, cum s-ar spune.

La ultimul LIVE dedicat retetelor mele, voi mi-ati cerut sa vin si cu retete de salate in format video. Pana fac asta, am venit cu ceva mai bun, zic eu: un infografic menit sa va ajute sa pregatiti salata perfecta, si variata, intotdeauna. Si v-am lasat ca bonus si cinci combinatii din salatele mele, pe care eu le ador!

Voi il puteti descarca gratuit, il puteti printa si utiliza ori de cate ori aveti nevoie. Ba chiar il puteti fixa pe usa frigiderului, sa-l aveti la indemana!De asemenea, il puteti folosi ca material didactic, pentru cei mici si nu numai. Asadar, cum luni este la mine ziua infograficelor, sa incepem bine saptamana! 

Astazi (re)invatam cum sa facem salata perfecta in 5 pasi usori! Puteti salva infograficul de mai jos exact ca pe orice poza!

Cum sa faci salata perfecta

Cum sa faci salata perfecta infografic

Daca va place acest ingrafic, Cum sa faci salata perfecta, si va este util, nu ezitati  sa-mi lasati un comentariu pe blog. Nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti postarea mea pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea. Multumesc!

8 Comments

  1. Foarte fain infograficul tau, Dia! Nu m-as fi gandit sa fac asa ceva, dar acum ca l-am vazut la tine mi se pare foarte util, mai ales pentru copii, cum ai sugerat si tu.

  2. Am salvat la favorite. O buna sursa de inspiratie! Tot caut variante care sa ma convinga sa introduc avocado in alimentatia mea. Am incercat o singura data si nu m-a castigat de partea lui. 🙂

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: