Raffaello cu mascarpone si miere–Reteta Video

share on:
Raffaello-cu-mascarpone-si-miere-esti-ceea-ce-mananci-2

Aceste simple si rapide bomboane Raffaello cu mascarpone si miere reprezinta prima noastra reteta filmata din cadrul proiectului culinar de amploare desfasurat de noi in scoala noastra. Despre ce inseamna acest proiect pentru noi, care au fost ideile ce au stat la baza sa, cum a crescut in timp si ce ne propunem puteti citi in detaliu aici (si sper sa o faceti, sper din suflet sa va placa si sa ne urmariti). Intregul nostru proiect se bazeaza pe entuziasmul nostru si pe dorinta de a schimba ceva in alimentatia noastra de zi cu zi, sa invatam impreuna!

Revenind la bomboanele Raffaello cu mascarpone si miere de astazi, nu va spun decat ca sunt o reinterpretare a bomboanelor Raffaello cu mascarpone de aici, sau chiar a bomboanelor raffaello negre de aici. Bine, poate e chiar prea mult sa le numim „Raffaello”, de vreme ce ne-am indepartat atat de mult de reteta originala: am inlocuit clasicul unt cu mascarpone, zaharul cu miere, am mai adaugat cate-un ingredient „secret” pe ici-pe colo, dar am pastrat fulgii de cocos din belsug!

Ne-au iesit niste minunate bomboane , pe care va invitam sa le incercati si voi, n-o sa va para rau. Cum am reactionat noi cand le-am gustat? Vedeti mai jos!

Reteta Raffaello cu mascarpone si miere:

Raffaello cu mascarpone si miere 4

Ingrediente pentru aceste Raffaello cu mascarpone si miere:

  • 250 grame mascarpone
  • 100 grame fulgi de cocos +fulgi de cocos pentru tavalit bomboanele
  • miere dupa gust
  • 50 grame pasta de susan cu miere/afine/piure dovleac copt/cacao pudra (optional–noi le-am adaugat pentru a obtine culori si arome naturale diferite)

Mod de preparare Raffaello cu mascarpone si miere:

Felul in care am pregatit  aceste Raffaello cu mascarpone si miere este  in format video. Vizionandu-l, veti gasi enumerate, din nou, ingredientele folosite si modul de preparare, de data asta in modul pe echipe. Va invit sa vizionati reteta propusa de noi si nu uitati ca va asteptam sa va abonati la micul canal culinar, pentru a fi la curent cu toate retetele noastre video!

Daca va place aceasta reteta,Raffaello cu mascarpone si miere, nu ezitati sa-i acordati 5 stelute in chenarul de mai jos (apasati pe ultima steluta) si sa-mi lasati un comentariu pe blog. Nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti reteta pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea. Multumim!

Raffaello-cu-mascarpone-si-miere-esti-ceea-ce-mananci

4 Comments

  1. Asa prof. de engleza nu mai exista. Ceea ce faci este iesit din comun. Te admir din toate punctele de vedere. Nota 10*!!! Reteta imi place f mult.

    1. Multumim tare mult! In privinta profilor de engleza, sa stii ca mai exista: chiar eu mai am 2 astfel de colege minunate in scoala, care iubesc si ele enorm copiii si ii antreneaza in proiecte de tot felul! Si multumim si pentru aprecierea retetei, mai urmeaza si altele, de-a lungului anului scolar!

  2. O idee excelenta sa le faci diferit colorate(cu culori naturale!).Sunt gustoase,sanatoase,frumoase si usor de preparat.Imi place ca ai pus si copiii la treaba.Poate asa vor invata si ei sa manance dulciuri facute in casa,sanatoase.Felicitari pentru initiativa!

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: