oua incondeiate
Tutoriale

Oua pictate manual pt Paste

In fiecare an, in preajma sarbatorii Pastelui, imi place sa pictez manual oua (nu pot spune ca le incondeiez, pt ca nu sunt desenate in mod traditional cu ceara colorata) si sa le asez pe masa printre specialitatile pe care le servim. Plus ca aceste reprezinta si un minunat cadou de Iepuras, nu? Turorialul pentru realizarea acestor frumoase oua se gaseste aici!

Si acum, sa va las cu imaginile, poate va conving si pe voi sa le faceti, nu e greu deloc! Paste fericit va doresc si lumina in suflete!

Oua pictate manual pt Paste

Oua pictate manual pt Paste

20 de comentarii

  1. Pt. ca multa lume m-a intrebat cum sunt facute, voi raspunde aici: aceste oua nu sunt de mancare, pt. ca au coaja goala, deci sunt doar de decor si sunt desenate cu markere permenente.
    Dupa cateva teste, am observat ca pot fi desenate in acelasi fel si ouale fierte clasic, pt vopsit. Acestea pot fi consumate cu incredere, deoarece culoarea din markere nu trece de coaja.

    1. da, minoki, sunt desenate de mine, iar in privinta timpului..ce sa spun? nu stau nciodata, mereu imi gasesc cate ceva de facut!

  2. Sunt superbe te felicit , esti foarte talentata la toate, ai spus ca sunt goale(ouale) imi explici cum le golesti? am citit undeva ,dar nu-mi amintesc unde, sunt deosebite ,motivele de pe ele!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.