Proiect nou–My Cookery Book

Asa cum apare si-n titlu, am initiat un proiect foarte interesant cu elevii mei dragi! Fiind o clasa tare simpatica si draga sufletului meu, am incercat acest proiect in primul rand cu ei: i-am impartit in mai multe grupe si le-am dat o sarcina pe care s-o puna in practica. Anume, fiecare grupa a trebuit sa-si aleaga o reteta care le place lor s-o studieze bine, si s-o pregateasca acasa, impreuna.
Avand in vedere ca ei sunt clasa de intensiv engleza, iar eu tocmai asta le predau (:)), au ales reteta in limba engleza , au redactat-o, au gatit-o…iar apoi au adunat toate retetele, impreuna cu pozele finale si au realizat o carte de bucate. Asa s-a nascut „My cookery book”, by XB, my students:))!
La prezentarea proiectului a fost maaare veselie, eu am apreciat enorm,iar ei au luat note bune:) Cu toate ca n-am reusit sa adun chiar toate pozele (lipseste prima grupa si cartea finala…dar voi reveni cu un Later Edit), n-am mai avut rabdare si am vrut sa va arat si voua reusita noastra (pt. ca eu sustin ca e o reusita).
Cu aceasta ocazie, am „impuscat mai multi iepuri” deodata, in sensul ca ei au exersat limba engleza intr-un mod relaxat si intr-un alt registru, s-au distrat muuuuult (dupa cum se vede si in poze), au inter-relationat si s-au cunoscut mai bine in alt mediu decat la scoala…si au invatat sa gateasca ceva bun.
Voi ce parere aveti?

 

16 comentarii la „Proiect nou–My Cookery Book

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.