Proiect nou--My Cookery Book
articole diverse

Proiect nou–My Cookery Book

Asa cum apare si-n titlu, am initiat un proiect foarte interesant cu elevii mei dragi! Fiind o clasa tare simpatica si draga sufletului meu, am incercat acest proiect in primul rand cu ei: i-am impartit in mai multe grupe si le-am dat o sarcina pe care s-o puna in practica. Anume, fiecare grupa a trebuit sa-si aleaga o reteta care le place lor s-o studieze bine, si s-o pregateasca acasa, impreuna.
Avand in vedere ca ei sunt clasa de intensiv engleza, iar eu tocmai asta le predau (:)), au ales reteta in limba engleza , au redactat-o, au gatit-o…iar apoi au adunat toate retetele, impreuna cu pozele finale si au realizat o carte de bucate. Asa s-a nascut „My cookery book”, by XB, my students:))!
La prezentarea proiectului a fost maaare veselie, eu am apreciat enorm,iar ei au luat note bune:) Cu toate ca n-am reusit sa adun chiar toate pozele (lipseste prima grupa si cartea finala…dar voi reveni cu un Later Edit), n-am mai avut rabdare si am vrut sa va arat si voua reusita noastra (pt. ca eu sustin ca e o reusita).
Cu aceasta ocazie, am „impuscat mai multi iepuri” deodata, in sensul ca ei au exersat limba engleza intr-un mod relaxat si intr-un alt registru, s-au distrat muuuuult (dupa cum se vede si in poze), au inter-relationat si s-au cunoscut mai bine in alt mediu decat la scoala…si au invatat sa gateasca ceva bun.
Voi ce parere aveti?

 

16 comentarii

  1. Sper faina ideea, admir genul asta de ore. Mi se pare ca aduce mult cu invatamanutl american pe care eu una il apreciez fiindca mi se pare ca ”impinge” copiii spre creativitate,sa gandeasca singuri, sa-si dezvolte anumite abilitati, ii invata ce inseamna munca in echipa si multe altele. Decat o groaza de teorie care in viata nu te prea ajuta, mai bine un pic mai putina toceala si mai multa… libera ”exprimare”, ca sa spun asa.
    Un mare bravo din partea mea!

    Vad ca grupul nr.1 nu este in poze, nu a existat sau nu are poze…

    O seara placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.