bauturi

Smoothie de piersici cu capsuni

Smoothie de piersici cu capsuni

E clar ca lumina zilei ca smoothie nu mai are nevoie de nicio introducere, mai ales ca toata lumea stie cat de benefice, atractive si frumoase sunt aceste bauturi naturale. Prin urmare, nici eu nu voi povesti prea multe despre el…pana la urma este un simplu smoothie de piersici si capsuni, sa ne aduca primavara in suflete mai repede si sa ne vitaminizeze putin. Pentru mine este mai mult decat perfect, de vreme ce am reusit si eu sa iau o gripa zdravana, care practic ma lasa fara forte. Pe langa asta, nici nu pot manca mai nimic…deci, nu-mi mai raman decat lichidele. De stat in bucatarie aproape nici nu se mai pune problema, asa ca apelez la cele mai rapide metode si „baubile” variante posibile: sucuri naturale, smoothie, ceaiuri, siropuri de plante, etc.

Reteta de azi reprezinta una din mesele mele de peste zi, dar poate fi considerata un mic dejun/gustare perfecta si pentru copii, rapida si nutritiva. Sunt convinsa ca nu va vor refuza…ba chiar e posibil sa patiti ca mine, adica sa vina copilul sa spuna: „mai vreau! dar totusi, nu mai avem capsuni sa decoram paharul, ca sa arate mai frumos?”:))

Smoothie de piersici cu capsuni

Ingrediente Smoothie de piersici cu capsuni:

  • 1 iaurt mic
  • 2 piersici din compot
  • 1 lingurita miere (optional)
  • 2 capsuni proaspete

Mod de preparare Smoothie de piersici cu capsuni:

  1. Se scurg piersicilie de zeama de compot
  2. Se spala capsunile si se curata de codite
  3. Se aseaza toate ingredientele in blender si se mixeaza 30 secunde, pana se obtine o bautura fina si cremoasa.
  4. Se toarna in pahar, se decoreaza cu capsuni proaspete si se serveste iemdiat.

Pofta buna!

P.S Paharul de prezentare este oferit de yena.ro si este cel de mai jos:

 

Daca va place acest smoothie cu piersici si capsuni, nu ezitati sa-i acordati 5 stelute in chenarul de mai jos si sa-mi lasati un comentariu pe blog. Nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti reteta pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea. Multumesc!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.