Retete de Pasti- Ce avem la masa de Paste

share on:
Retete speciale de Paste

Retete de Pasti- Ce avem la masa de Paste

In aceasta pagina veti gasi cateva idei de retete festive de Paste, care sa va ajute in selectarea unui meniu special, pentru o sarbatoare atat de mare! Asa cum stim cu totii, Pastele este cea mai mare sarbatoare a lumii crestine, care comemoreaza Invierea lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

Pastele marcheaza inceputul anului ecleziastic crestin. Sarbatoarea de Pasti nu numai ca este considerata sarbatoarea luminii si a bucuriei, a triumfului vietii asupra mortii, dar celebreaza insasi primavara. Asa cum natura reinvie dupa o iarna lunga si grea, asa si sufletele oamenilor primesc noi sperante de mai bine. Aceasta este sarbatoarea linistii sufletesti si a bucuriei.

Din acest motiv, retetele de Paste prezentate in aceasta postare sunt foarte potrivite pentru orice moment festiv de primavara si nu numai. Asadar, va invit sa vizualizati colectia mea de retete speciale de Paste, pe care o gasiti mai jos

>>Click pe fiecare poza in parte pentru a ajunge la retete speciale de Paste!!!

Aperitive

Droburi

 

Oua incondeiate in stil modern si vopsite natural

 

 

Salate cu oua

 

 

Preparate din carne de ovine

Preparate din carne de pasare

Paine

 

 

Deserturi festive

 

Briose, tarte, Prajituri

 

Cozonaci si prajituri cu branza

 

Torturi festive

Multe dintre aceste retete si idei se gasesc si in format video! Va invit sa va abonati la canalul meu culinar si sa va activati notificarile (apasand pe clopotelul din dreapta), pentru a fi la curent cu toate retetele mele, in timp real. Multumesc!

Daca va place colectia mea, nu ezitati  sa-mi lasati un comentariu pe blog. Nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti reteta pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea. Multumesc!

22 Comments

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: