Food Bloggers Conference 2015 Winter Edition (2)

share on:
FBC

Eheheeee, dragii mei, va povesteam cu putin timp in urma ca asteptam cu multa emotie a doua editie a Conferintei Bloggerilor Culinari din acest an, de data aceasta in preajma sarbatorilor de iarna. Si ce moment mai bun decat cel din preajma Sfantului Nicolae, cand , cu mici, cu mari, asteptam cadourile Mosului? Pentru mine, Mosul a venit mai devreme si mi-a adus ocazia aceasta minunata sa ma (re)intalnesc cu prietenei dragi din acest domeniu fabulos.

Acum am marea bucurie sa va pot anunta ca, dupa o editie de vara in care conferinta aceasta a reunit unii  dintre cei mai pasionati membri ai comunitatii culinare online, dar si a unor branduri renumite, organizatorii revin  cu o editie de iarna a Food Bloggers Conference 2015. Evenimentul va avea loc pe 4 decembrie la Radisson Blu Hotel, Bucuresti.

Si s-a anuntat si programul: vom avea parte de un seminar , Food Trends, urmata de conferinta in sine, compusa din doua parti: Blog talks si Food Talks. Ziua se va incheia cu un networking evening, unde participantii vor avea ocazia sa socializeze si sa schimbe impresii.

V-am spus ca intreaga conferinta se va putea urmari si live? Ei bine, da! Acest lucru va fi posibil, la fel ca in cazul celorlalte doua editii precedente. Veti putea urmari totul live, pe site-ul oficial!

Asadar, cu cine ma voi (re)vedea acolo?

2 Comments

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: