Tocanita de legume in lapte de cocos–Reteta Video

share on:
tocanita de legume in lapte de cocos

Tocanita de legume in lapte de cocos de astazi este o reteta foarte simpla si cu ingrediente la indemana si reprezinta propunerea mea culinara de astazi. Cum nu am foarte mult timp la dispozitie (mai niciodata nu se intampla asta, in special in timpul saptamanii, cand sunt mereu pe fuga), sunt nevoita sa recurg la mici trucuri si ajutoare in bucatarie.

Asadar, de data aceasta am apelat la slow cookerul din dotare, pe care l-ati vazut acum ceva vreme cand a ajuns cu bine acasa. Atunci am promis o gramada de retete la Crock Pot (numele oalei mele minune), insa, am tot amanat momentul cand acestea vor vedea „lumina” blogului.

Iata ca am reusit, intr-un final, sa scot la iveala aceasta tocanita de legume in lapte de cocos, o reteta pe care o prepar des si cu minim de efort. Practic, atata timp cat slow cookerul „munceste” gatind legumele, eu ma pot ocupa de alte treburi prin casa.

In privinta laptelui de cocos , eu va recomand sa-l pregatiti in casa, asa cum am facut eu aici. Nu va ia mult timp si stiti foarte bine ce si cum ati folosit in prepararea lui. Pe deasupra, este neindulcit (doar nu vrem o tocanita dulce rau, nu?)

Reteta Tocanita de legume in lapte de cocos:

tocanita de legume in lapte de cocos 1

Ingrediente pentru Tocanita de legume in lapte de cocos:

  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 dovlecei zucchini mici
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 3 cartofi medii
  • 2 tije telina apio
  • 2 morcovi
  • sare, dupa gust (eu am pus 2 lingurite sare, nu mai mult)
  • 1 lingura ulei masline
  • 400 ml lapte de cocos neindulcit (preferabil preparat in casa)

Mod de preparare Tocanita de legume in lapte de cocos:

Felul in care am pregatit aceasta Tocanita de legume in lapte de cocos este mai jos, in format video. Vizionandu-l, veti gasi enumerate, din nou, ingredientele folosite si modul de preparare. Va invit sa vizionati reteta propusa de mine si nu uitati ca va astept sa va abonati la micul meu canal culinar, pentru a fi la curent cu toate retetele mele video!

Daca va place aceasta reteta de tocanita de legume in lapte de cocos, nu ezitati sa-i  acordati 5 stelute in chenarul de mai jos si sa-mi lasati un comentariu pe blog. Nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti reteta pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea. Multumesc!

2 Comments

  1. Pingback: Lapte de cocos

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: