Crema de capsuni si mere–Reteta video

share on:
crema de capsuni si mere

Reteta pe care v-o propun astazi este una foarte simpla si rapida, raw-vegana, pentru bebelusi si nu numai. Este vorba despre o crema de capsuni si mere, ce va fi gata in cateva secunde, la propriu. Pentru pregatirea sa avem nevoie doar de cateva ingrediente pe care le avem la indemana mai mereu si care nu sunt scumpe deloc.

Crema de capsuni cu mere este foarte gustoasa, parfumata, cu o culoare frumoasa si, in general, foarte bine acceptata de cei mici. Fiind o reteta foarte simpla si versatila, ea poate fi adaptata si modificata dupa gust si preferinte: puteti adauga un extra indulcitor natural (cel pe care-l preferati), puteti adauga si alte arome (vanilie, scortisoara, ghimbir, cuisoare, cardamom, etc.) dar nu in cantitati mari, pentru a nu schimba gustul fructelor, care trebuie sa primeze.

Crema de capsuni cu mere se serveste imediat, ca atare (sau alaturi de un biscuit, etc), ori se poate pastra la rece pana in momentul servirii, dar nu mai mult de 1 ora. Pastrarea acestei creme raw se face in recipiente de sticla, inchise etans.

In speranta ca v-am captat atentia cu aceasta reteta foarte simpla si rapida (in cazul meu a fost gata in 35 secunde) si va provoc s-o incrcati si voi! Este perfecta acum, vara!

Reteta Crema de capsuni si mere:

crema de capsuni si mere Pinterest

Crema de capsuni si mere–Reteta video

  • 2 mere foarte dulci
  • capsuni proaspete
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1/2 lingurita nucsoara proaspat rasa

Mod de preparare Crema de capsuni si mere:

Felul in care am pregatit aceasta crema de capsuni cu mere este mai jos, in format video. Vizionandu-l, veti gasi enumerate, din nou, ingredientele folosite si modul de preparare. Va invit sa vizionati reteta propusa de mine si nu uitati ca va astept sa va abonati la micul meu canal culinar, pentru a fi la curent cu toate retetele mele video!

Daca va place aceasta reteta de crema de capsuni si mere, nu ezitati sa-i  acordati 5 stelute in chenarul de mai jos si sa-mi lasati un comentariu pe blog. Nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti reteta pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea. Multumesc!

1 Comment

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: