Timpul de gatire al legumelor–Infografic

share on:
Timpul de gatire al legumelor 000

Cu siguranta v-ati intrebat cateodata, la fel ca mine, care este timpul de gatire al legumelor, fie ca discutam despre fierbere in aburi, in apa cu sare, la cuptor sau pe gratar. Nu discutam aici de prajire in ulei, deoarece  stiti ca nu sunt prietena deloc cu aceasta metoda de gatire.

Tocmai din acest motiv, m-am gandit sa creea un infografic, Timpul de gatire al legumelor, care sa ne ajute pe toti. Astfel, am inclus aici timpii de gatire a legumelor, luand in considerare fierberea clasica, fierberea in aburi si gatirea la cuptor sau pe grill. Bineinteles ca acesti timpi sunt orientativi, dupa cum stim cu totii, fiecare cuptor sau aparat de gatit este unic. 

Voi il puteti descarca gratuit (ca pe orice fotografie), il puteti printa si utiliza ori de cate ori aveti nevoie. Ba chiar il puteti fixa pe usa frigiderului, sa-l aveti la indemana! De asemenea, il puteti folosi ca material didactic, pentru cei mici si nu numai.

Daca doriti sa rasfoiti si celelalte infografice pe care vi le-am pus pana acum la dispozitie, le gasiti aici, pe toate

Timpul de gatire al legumelor–infografic

Timpul de gatire al legumelor 0

Daca va place acest ingrafic, Timpul de gatire al legumelor , si va este util, nu ezitati  sa-i acordati 5 stelute in caseta de mai jos. Nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti postarea mea pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea. Multumesc!

sursa info: http://www.bestinfographics.co/how-to-cook-vegetables-cheat-sheet-infographic/, iar convertorul pentru temperaturi este aici: http://www.metric-conversions.org/ro/temperatura/fahrenheit-in-celsius.htm

Tags:

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: