articole

Webstock 2016

webstock-2016

Vreo doi ani la rand v-am tot povestit despre Food Bloggers Conference, organizata de Evensys, unul dintre cele mai mari si frumoase evenimente din zona de food. Curioasa din fire si dornica in permanenta de informare si socializare, am decsi ca anul acesta sa fac si eu pasul urmator: sa particip si eu la Webstock 2016!

Pe 30 septembrie, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2016, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al noualea an consecutiv.

Acest eveniment de o zi va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. […] acestea sunt o parte din frazele vesele care mi-au fost adresate anul trecut, la Webstock, prilej cu care am cunoscut o gramada de oameni noi si frumosi. Ca si Food Bloggers Conference, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.