Pasta de migdale cu cocos si cacao in Optimum 600–Reteta Video

share on:
Pasta de migdale cu cocos si cacao

M-am intors cu forte proaspete si sunt gata sa va prezint inca o reteta video din cadrul proiectului nostru „Esti ceea ce mananci!„, despre care  puteti citi in detaliu aici (si sper sa o faceti, sper din suflet sa va placa si sa ne urmariti). Intregul nostru proiect se bazeaza pe entuziasmul nostru si pe dorinta de a schimba ceva in alimentatia noastra de zi cu zi, sa invatam impreuna!

Revenind la simplisima reteta de astazi, pasta de migdale cu cocos si cacao, am creat-o cu gandul la sarbatorile ce se apropie. O puteti folosi simpla, la micul dejun/gustare, ori ca si crema pentru lipit biscuitii de Craciun.

Dupa cum veti vedea in reteta noastra video, am apelat la noul nostru prieten, storcatorul cu ax melcat si gura larga, dar voi puteti folosi si robotul de bucatarie/blenderul. Ce aveti de facut in acest caz? Doar sa asezati toate ingredientele in vasul special si sa mixati pana obtineti consistenta dorita. daca mai e nevoie, adaugati lapte si omogenizati. Atentie, nu adaugati prea mult lapte dintr-o data, sa nu va treziti cu o „pasta” curgatoare!

Extrasfat: Daca doriti sa folositi si voi storcatorul cu ax melcat, ca in acest video, utilizati sita plata, pe care o montati direct in vasul de colectare, fara a utiliza si dispozitivul rotativ, care de obicei tine sita pentru sucuri.

Pasta de migdale cu cocos si cacao in Optimum 600–Reteta Video

  • 250 grame migdale (fulgi de migdale, in prealabil hidratate 8 ore si scurse bine)
  • 200 grame fulgi de cocos (sau dupa gust)
  • 50-75 ml ulei neutru (ideal ar fi de migdale, dar puteti folosi si ulei de floarea soarelui, de ex)
  • miere dupa gust
  • cacao dupa gust (50-75 grame)
  • lapte de migdale/cocos sau lapte obisnuit (dupa gust (se adauga pentru reglarea densitatii pastei de migdale cu cocos si cacao))

Mod de preparare Pasta de migdale cu cocos si cacao in Optimum 600:

Felul in care am pregatit  Pasta de migdale cu cocos si cacao este  in format video. Vizionandu-l, veti gasi enumerate, din nou, ingredientele folosite si modul de preparare, de data asta in modul pe echipe. Va invit sa vizionati reteta propusa de noi si nu uitati ca va asteptam sa va abonati la micul canal culinar, pentru a fi la curent cu toate retetele noastre video!

Extrasfat: Daca doriti sa folositi si voi storcatorul cu ax melcat, ca in acest video, utilizati sita plata, pe care o montati direct in vasul de colectare, fara a utiliza si dispozitivul rotativ, care de obicei tine sita pentru sucuri.

Important: daca doriti sa achizitionati acest storcator, sau blenderul de mare viteza, Optimum 9200 A, veti beneficia de un cupon de reduceri, in valoare de 20 euro!

Cuponul funcționează foarte simplu. Intrati pe site-ul Froothie România comandati de acolo unul dintre aceste doua produse. Dupa ce produsul ajunge in cosul decumparaturi, veti introduce codul RMD-optimum-20 in sectiunea numita Coduri pentru Reduceri (chiar sunteti indemnati sa facetia cest lucru de interfața site-ului, care anunta ”Dacă dețineți un cupon de reducere, introduceți codul aici”)

De asemenea, puteti comanda și telefonic, sunand la departamentul de Sales Froothie Romania si mentionand in timpul convorbirii ca doriti sa folositi codul meu, RMD-optimum-20.  Telefonul este 031.6301738, iar echipa Froothie este disponibila de luni până vineri, intre 12:00 – 16:00.

Daca va place aceasta reteta, Pasta de migdale cu cocos si cacao in Optimum 600, nu ezitati sa-mi lasati un comentariu pe blog. Nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti reteta pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea. Multumim!

Pasta de migdale cu cocos si cacao 1

3 Comments

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: