Suc de toamna din mere, gutui si scortisoara (placinta cu mere lichida)

share on:
Suc de toamna din mere, gutui si scortisoara

Iata ca a venit si toamna cea rece si gri! De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, toamna aceasta a fost cam prea capricioasa si prea rec pentru gustul meu. Daaaar, am gasit un nou rasfat la pahar: Suc de toamna din mere, gutui si scortisoara (placinta cu mere lichida).

Cat de repede se prepara? In doi timpi si trei miscari! Este bun? E delicios, de-a dreptul! Oxideaza repede? Nuuuuuu, deoarece este pregatit prin presare la rece, asa ca nu se pierde nicio picatura din minunatul suc al fructelor de toamna. Ce gust are? De placinta cu mere si gutui, cu aroma fenomenala de scortisoara! Un adevarat festin intr-un pahar, care te face sa iei toamna de guler si sa-i spui :”zau ca nu-mi pasa de ploile si vantul tau!”

Ei, hai ca deja m-a luat din nou reveria! Si daca n-as sta acum langa soba cu un pahar de suc de toamna din mere, gutui si scortisoara, cred ca as uita chiar si de mine!

Si acum, sa va las si reteta, ca asa-i frumos, nu? Si e in format video, sa puteti vedea si voi bine-bine cum se prepara si cum arata placinta aceasta cu mere lichida!

Suc de toamna din mere, gutui si scortisoara 1

Ingrediente si preparare

  • 2 gutui mari
  • 5-6 mere medii
  • 1 bucatica ghimbir (cca 2 cm ghimbir, sau dupa gust)
  • 1/2 lingurita scortisoara pudra

 

Felul in care am pregatit aceasta reteta, Suc de toamna din mere, gutui si scortisoara, este in format video. Vizionandu-l, veti gasi enumerate, din nou, ingredientele folosite si modul de preparare. Va invit sa vizionati reteta propusa de mine si nu uitati ca va astept sa va abonati la micul meu canal culinar, pentru a fi la curent cu toate retetele mele video!

 

Daca va place aceasta reteta, nu ezitati sa dati like si sa distribuiti reteta, pentru a ajunge si la cei dragi! De asemenea, va astept sa va abonati la canalul meu, daca il considerati util. Multumesc!

6 Comments

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: