Piure de naut cu dovlecel si avocado

share on:
piure de naut cu dovlecel si avocado

Pentru cei mici, dar si pentru cei mari avem astazi piure de naut cu dovlecel si avocado. Este o reteta extrem de simpla si rapida, care nu necesita multe ingrediente. De asemenea, le veti gasi foarte usor la orice mic magazin sau market.

Copiii pot servi acest piure de naut cu dovlecel si avocado la pranz, ca fel principal. Cei mari il pot folosi cu succes in sandvisuri, ca pe orice pate vegetal, ori pe post de maioneza de post–perfecta in orice salata ce necesita acest tip de preparat. La fel ca mine si ca multi alti cititori, veti constata ca asta va face salatele mult mai usor de digerat, fara sa le schimbe gustul intr-un mod semnificativ.

Bineinteles, puteti adapta reteta acestui piure de naut cu dovlecel si avocado dupa plac, puteti sa-i adaugati condimentele preferate–asta in cazul in care il folositi intr-unul din cazurile de mai sus.

Reteta Piure de naut cu dovlecel si avocado

Piure de naut cu dovlecel si avocado

  • nautul dintr-o conserva (scurs si clatit)
  • 1 dovlecel mic
  • 1/2 avocado
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1/2 lingurita zeama de lamaie
  • sare (piper dupa gust (optional))

 Mod de preparare Piure de naut cu dovlecel si avocado:

  1. Dovlecelul se spala, se taie bucati si se fierbe in apa cu sare, sau la aburi (varianta aleasa de mine)
  2. Dupa fierbere, dovlecelul se asaza in vasul robotului de bucatarie cu lama in S, se adauga nautul, avocado si restul de ingrediente mentionate in reteta
  3. Se mixeaza totul cateva secunde, sau pana cand se obtine un piure fin si matasos, care se serveste imediat.

Daca va place aceasta reteta,Piure de naut cu dovlecel si avocado, nu ezitati sa-mi lasati un comentariu pe blog. Va voi raspunde tuturor cu drag. Nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti reteta pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea. Multumesc!

2 Comments

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: