Top 10 retete ale anului 2017

share on:
Top 10 retete ale anului 2017

2017 a fost un an bun pentru mine, cu multe reusite si ceva caderi. Dezamagirile sunt insa (pro)motorul, iar succesul care le urmeaza parca e mai dulce. 2017 a fost frumos si linistit. M-as fi asteptat sa fie cel putin la fel de spectaculos si senzational ca 2016. Insa n-a fost sa fie. Mai avem nevoie si de momente de liniste: timp in care sa (re)evaluam situatii, momente, evenimente…

Din punct de vedere culinar am crescut mult, am invatat si mai mult si incerc sa aplic in 2018 cam tot ce-am acumulat pana acum, atat din punctul de vedere al fotografiei, cat si al retetelor video, compozitiei preparatelor pe care le voi propune si…vom vedea ce va mai fi! Imi place sa experimentez, sa testez noi texturi si arome, sa invat, sa invat si sa invat! Cert e ca ma voi invarti in jurul acelorasi principii pe care mi-am creat si lumea aceasta frumoasa si tot mai mare: simplu, rapid, sanatos, satios si frumos. Cat mai frumos si vesel. Pentru ca-mi place viata si ador s-o celebrez in orice moment!

Acum, la final, in loc de bilanturi si analize mai profunde, m-am gandit ca ar fi interesant sa scot la iveala Top 10 retete ale anului 2017. Asta, din seria „Daca doriti sa revedeti…” (cei nascuti si crescuti, macar cativa ani, inainte de Revolutie stiu la ce ma refer: la celebrele rememorari ale momentelor vesele din programul de Revelion, filmat cu muuult timp inainte si care era dat pe post in noaptea dintre ani)

Si acum…Top 10 retete ale anului 2017! (click pe titlu si/sau poza pentru reteta)

10. Muraturi asortate la borcan pentru iarna

9. Aperitiv trandafiri din sunca

8. Mancare de naut

 

7. Dovlecei pane la cuptor

6. Tocanita de galbiori

5. Placinta cu branza sarata

4. Sirop de visine la rece, fara zahar

3. Mousse de avocado cu iaurt

Mousse de avocado cu iaurt

2. Maia pentru paine

 

  1. Coronita festiva de Craciun

Acestea au fost retetele care s-au bucurat de cea mai mare apreciere in acest an. Va multumesc din suflet pentru ca sunteti langa mine, ma sustineti si imi apreciati munca pe blog si nu numai! Sa avem cu totii un 2018 asa cum il visam si nu uitati ca va astept mereu cu drag aici, la Retetele mele dragi! La multi ani! 

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: