Blender G21 Perfect Smoothie Vitality Review

share on:

De Martisor am primit in micuta mea bucatarie de lemn un Blender G21 Perfect Smoothie Vitality de toata frumusetea! L-am admirat cu totii (atat eu cat si voi), dar sa stiti ca in toata aceasta perioada l-am pus la treaba. Sa nu va imaginati ca a stat el cumintel pe blatul mesei si am sters praful de pe el! Nuuuuu! Fiecare aparat care ajunge in bucataria mea munceste din greu si arata tot ce poate si stie!

Asadar, la inceput i-am citit fisa tehnica si am fost foarte incantata: „acest blender face parte din gama blenderelor vortex, de mare viteza, profesionale! Perfect pentru familia mea!”, mi-am spus atunci. Si va las si voua specificatiile de care vorbesc, publicate de comerciant, dupa care va voi povesti si primele mele impresii, dupa prima saptamana de utilizare:

G21 Perfect Smoothie Vitality Fisa Tehnica

G21_blender_perfect_smoothie_vitality_4091_red

Specificații:

  • Putere: 1 680 W
  • RPM: 10 000 – 32 000
  • Opțiuni culori: roșu, alb, negru grafit, cappuccino, maro închis
  • Volum recipient: 2,5 l100% fara BPA
  • Un recipient mai mic de 0,9 l este disponibil separat
  • Rezistența recipientului la temperatură: -40 °C – 120 °C
  • Material recipient: Copoliester Tritan
  • Întrerupător de siguranță împotriva supraîncălzirii
  • Dimensiuni: 23 x 23 x 57 cm
  • Greutate: 5 kg
  • Garanție 2+2 ani. 2 ani pentru tot blenderul + 2 ani pentru corpul blenderului fara recipient
  • Răcire motor îmbunătățită
  • Izolare fonică îmbunătățită

Blenderul puternic multifuncțional de înaltă calitate G21 Perfect Smoothie Vitality reprezintă ultima generație de blendere din cadrul liniei noastre populare Perfect Smoothie și reușește ușor să amestece orice tip de alimente și obține întotdeauna rezultate excelente. Suplimentar mixării, amestecării, tocării și tăierii, modelul G21 Perfect Smoothie Vitality poate realiza și gustări din fructe pentru copii, cocktailuri, deserturi, înghețate, smoothie-uri, șerbeturi și paste. Datorită puterii enorme și a lamelor de înaltă calitate, Perfect Smoothie Vitality este perfect pentru dieta cu alimente proaspete.

Datorită lamelor de calitate și a motorului puternic, modelul G21 Perfect Smoothie Vitality poate amesteca foarte fin toate tipurile de ingrediente. Acest model este dotat și cu un sistem îmbunătățit de răcire a lamelor și lagărelor, care rezultă într-o cantitate și mai mică de căldură generată. În comparație cu blenderul nostru din prima generație, modelul G21 Perfect Smoothie Vitality este dotat și cu o izolație fonică îmbunătățită.

Blenderul G21 Perfect Smoothie Vitality este echipat cu un recipient 100% fără BPA cu un volum de 2,5 litri, are este suficient pentru amestecarea unor bucăți mai mari de alimente fără a fi necesară tăierea acestora în bucăți mai mici. Acesta este realizat dintr-un material sigur și durabil – Copoliester Tritan, care este adecvat pentru a fi utilizat împreună cu alimente calde sau reci. Materialul din care este realizat recipientul nu absoarbe mirosul sau gustul alimentelor, putând fi astfel utilizat pentru prepararea supelor și sosurilor în casă fără nicio grijă. Este foarte important ca recipientul să nu elibereze nicio substanță în alimente, cum poate fi cazul atunci când sunt folosite materiale plastice de calitate inferioară.

Modelul G21 Perfect Smoothie Vitality nu este numai un blender ideal pentru a fi utilizat acasă, dar datorită construcției sale și a materialelor de calitate, acesta poate fi utilizat și în scopuri comerciale, cum ar fi în cafenele și restaurante.

Pachetul mai include și un dispozitiv ergonomic de presare, care vă va ajuta să amestecați mai repede alimentele, și un capac practic cu deschidere prin partea superioară, care facilitează adăugarea de alimente și ingrediente în timpul amestecării.

Cocktailuri și mixare

G21_blender_perfect_smoothie_vitality_4152_dark_brown

Cu ajutorul modelului G21 Perfect Smoothie Vitality, cocktailurile din fructe și legume pot fi preparate în câteva secunde. Datorită sistemului său unic de amestecare, a lamelor de înaltă performanță și calitate care strivesc efectiv alimentele în bucăți mai mici, Perfect Smoothie poate păstra structura celulară a fructelor și legumelor amestecate, oferind astfel corpului uman mai mule vitamine și o absorbție mai rapidă a acestora.

În plus, blenderul poate amesteca alimente care conțin fibre tari, acest lucru nefiind în mod normal posibil cu blendere cu putere mai redusă. Un exemplu de astfel de alimente care conțin nutrienți și vitamine benefice și care sunt foarte dificil de amestecat cu blendere normale îl reprezintă cotoarele de morcovi, care, cu ajutorul modelului G21 Perfect Smoothie Vitality, pot fi transformate într-un suc cremos adecvat chiar și pentru copiii mici.

În comparație cu sucurile preparate cu storcătoare obișnuite, Perfect Smoothie Vitality vă va transforma fructele și legumele în sucuri cremoase, fine și spumoase pline de fibre valoroase.

Înghețate

G21_blender_perfect_smoothie_vitality_4152_black

Este foarte simplă prepararea înghețatei în casă cu ajutorul Perfect Smoothie Vitality. Lamele acestuia se mișcă atât de rapid încât ingredientele congelate nu vor avea suficient timp să se dezghețe, ci vor fi doar pasate fin și transformate într-o înghețată aerată. Întregul proces durează doar câteva secunde și blenderul Perfect Smoothie și ingrediente de bună calitate sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a servi o înghețată delicioasă în lunile toride de vară.  

Cu ajutorul blenderului nostru, fructele la conservă pot fi transformate în siropuri de fructe delicioase care sunt perfecte pentru a fi folosite drept sosuri pentru înghețată, vafe sau clătite.

Gătit

Prepararea supelor calde pline de nutrienți sănătoși cu ajutorul blenderului Perfect Smoothie Vitality este foarte ușoară și durează numai câteva minute. Puteți transforma broccoli, fasolea   verde sau lintea într-o supă cremoasă și astfel evitați amestecarea incompletă prin folosirea unui blender cu mâner, stropirea mesei din bucătărie, transferarea ingredientelor dintr-o oală în alta și mormanele de vase murdare. Nu trebuie decât să introduceți toate ingredientele în blender și să porniți mixarea, adăugați toate condimentele dumneavoastră preferate pentru cel mai bun gust iar supa va fi gata și caldă după 5-6 minute.

Există multe alte moduri în care blenderul G21 Perfect Smoothie Vitality poate fi utilizat, cum ar fi prepararea sosurilor, gustărilor, topping-urilor gustoase, smoothie-urilor sau tocarea cărnii și a nucilor.

G21_blender_perfect_smoothie_vitality_4131_red

Recipient de rezervă pentru G21 Perfect Smoothie Vitality– 2,5 L

Recipient de rezervă pentru modelele Perfect / Smart Smoothie Vitality.

Recipientul este 100% fără BPA cu un volum de 2,5 litri, fiind suficient pentru amestecarea unor bucăți mai mari de alimente fără a fi necesară tăierea acestora în bucăți mai mici. Acesta este realizat dintr-un material sigur și durabil – Copoliester Tritan, care este adecvat pentru a fi utilizat împreună cu alimente calde sau reci. Materialul din care este realizat recipientul nu absoarbe mirosul sau gustul alimentelor, putând fi astfel utilizat pentru prepararea supelor și sosurilor în casă fără nicio grijă. Este foarte important ca recipientul să nu elibereze nicio substanță în alimente, cum poate fi cazul atunci când sunt folosite materiale plastice de calitate inferioară.

Specificații:

  • Volum: 2,5 L
  • Material recipient: Copoliester Tritan
  • Rezistența recipientului la temperatură: -40 °C – 120 °C
  • Conținut ambalaj:
    • Recipient
    • Set nou de lame
    • Capac mare și mic

Recipient de rezervă pentru G21 Perfect Smoothie Vitality – 0,9 L

Recipient de rezervă pentru modelele Perfect / Smart Smoothie Vitality.

Recipientul este 100% fără BPA cu un volum de 0,9 litri, fiind suficient pentru amestecarea unor bucăți mai mari de alimente fără a fi necesară tăierea acestora în bucăți mai mici. Acesta este realizat dintr-un material sigur și durabil – Copoliester Tritan, care este adecvat pentru a fi utilizat împreună cu alimente calde sau reci. Materialul din care este realizat recipientul nu absoarbe mirosul sau gustul alimentelor, putând fi astfel utilizat pentru prepararea supelor și sosurilor în casă fără nicio grijă. Este foarte important ca recipientul să nu elibereze nicio substanță în alimente, cum poate fi cazul atunci când sunt folosite materiale plastice de calitate inferioară.

Specificații:

  • Volum: 0,9 L
  • Material recipient: Copoliester Tritan
  • Rezistența recipientului la temperatură: -40 °C – 120 °C
  • Conținut ambalaj:
    • Recipient
    • Set nou de lame
    • Capac mare și mic

G21 Perfect Smoothie Vitality: Primele impresii

G21_blender_perfect_smoothie_vitality_box

  • impactul cel mai puternic asupra mea a fost pretul: practic, este aproape la jumatate fata de alte blendere profesionale pe care le-am utilizat pana acum si pe care le-am vazut si la vanzare. Avand in vedere faptul ca pe piata exista o concurenta puternica, cred sincer ca acest blender va avea castig de cauza, punctand serios si la acest aspect
  • puterea motorului si robustetea sa: aparatul se comporta ca un mic monstrulet. Face praf tot ce prinde, la propriu:  legume, fructe, gheata, congelate, nuci/alune/leguminoase, etc. In cel mai scurt timp te poti bucura de cele mai proaspete preparate sanatoase, fie ele omnivore, vegane sau raw vegane
  • faptul ca exista si posibilitatea recipientelor de rezerva, la fel de mari, ori cu capacitate mai mica: noi suntem o familie formata din doi oameni si jumatate, gatesc zilnic portii proaspete, exact cat mancam o data, maxim de doua ori. Asadar, am nevoie de cantitati mici, iar varianta unui recipient mai mic (pe care inca nu-l am, dar pe care il iau in calcul sa-l achizitionez) este una care puncteaza bine in cazul meu.
  • utilizarea si curatarea: extrem de simpla, rapida, sigura
  • puncte in minus: doar cablul de alimentare cam scurtut, mi-as fi dorit sa fie mai lung, dar asta e caracteristica generala a electrocasnicelor de ultima generatie, din cate am observat)

G21 Perfect Smoothie Vitality: Aparatul meu

Acesta este, eu l-am ales pe nuanta capuccino, sa se asorteze cu bucataria (si intreaga mea casuta) de lemn.

G21_blender_perfect_smoothie_vitality_4152_cappuccino

G21 Perfect Smoothie Vitality: Achizitionare

Aparatul se poate cumpara de aici! 

Pentru a va usura cautarile si pentru a fi mereu la curent cu ofertele, modelele si toate aparatele G21, am creat pe bara laterala a blogului meu o „scurtatura”, astfel incat sa fiti in permanenta conectati si cu retetele mele dragi si sa mai si aruncati o privire la aceste bijuterii!

Oricum, eu va invit cu acelasi drag sa ma urmariti in continuare, caci urmeaza multe retete minunate in care vedem impreuna cum trece aparatul prin toate probele mele!

 

8 Comments

  1. Asteptam o recenzie autentica nu un copy/paste tradus de pe pagina producatorului. Ma interesa parerea autentica a unui utilizator al G21, poate in comparatie cu alt blender cunoscut. Elemente + si -, ce provocari a adus, etc. De ce l-ai preferat pe acesta (in detrimentul altor X1, X2 si X3 blendere), daca odata ce l-ai primit, l-ai verificat, l-ai si pastrat? Cand scrii un advertorial, spune-i ca atare si atunvi il tratam si noi astfel. Dar daca vrei sa scrii o recenzie atunci incepe cu referentialul (punctul de plecare, sa stim care este experienta in domeniu-extinsa/limitata- sa ne putem autoevalua) si apoi expune testele la care ai supus produsul!. De acord, face piureuri (transformabile in supe creme, nectaruri sau inghetate), dar cata spuma creaza nu specifica, si cat sunt de fine? Cat de fina devine o mana de Kale cu 125ml apa? Raman reziduri pe peretii recipientului? Cum se comporta cu nautul fiert, de exemplu? Cate trepte are aparatul (am citit ambele descriere ale produsului, cea de pe siteul producatorului si a ta si nu am vazut informatia aceasta. Poate nu stiu eu unde sa ma uit…)
    In fine, mi-ar fi placut sa aflu aceste lucruri din articolul tau, poate data viitoare!
    Numai bine!

    1. Buna! In articolul meu am un titlu destul de mare : Primele mele impresii–asta inseamna ca fusese testat destul de putin pana la acea data. In plus, articolul se incheie cu invitatia de a ma urmari in continuare, pentru a vedea impreuna cum se descurca in retete si sa putem toti trage niste concluzii. Ceea ce am si facut, in timp: am publicat retete foto si video, am povestit pe retelele mele de socializare, am raspuns tuturor intrebarilor civilizate primite. Daca mi-ai fi urmarit putin activitatea, ai fi aflat mai multe. Numai bine iti doresc!

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: