Meniu vegan de Craciun

share on:
meniu vegan de Craciun

Cum o mare parte din comunitatea speciala care s-a adunat in jurul Retetelor mele dragi consuma preparate vegane, iar eu am pe blog o sectiune care se extinde tot mai mult cu astfel de retete, intrebarea urmatoare a venit firesc:” De ce nu faci si o selectie speciala, Meniu vegan de Craciun”? Asadar, am cantarit lucrurile si am luat aceasta posibilitate in considerare, asa ca acum va propun cateva retete, asezate in mai multe categorii, care sa va ajute in luarea deciziilor pentru masa festiva.

Bineinteles ca un Meniu vegan de Craciun  poate fi la fel de spectaculos si deosebit ca unul traditional, cu conditia ca bucatele aduse pe masa sa fie cat mai colorate, aranjate festiv si cu gust. In alcatuirea meniului festiv este bine sa luam in considerare timpul avut la dispozitie, preferintele culinare ale celor dragi si sa mizam pe varietate, culoare, prospetime.

Chiar daca veganii sunt, de obicei, persoane care iubesc sa experimenteze in bucatarie, sa incerce gusturi si texturi noi, internationale, asta nu inseamna ca nu se pot „strecura” si cateva preparate traditionale (cum ar fi sarmalele, ardeii umpluti, etc.) O idee foarte buna ar fi sa realizam o combinatie intre felurile traditionale si cele internationale, inedite.

In cele ce urmeaza, eu va las mai jos propunerile mele de Meniu vegan de Craciun, pe categorii, din care ramane sa va alegeti preferatele!

Click pe poza pentru retete!

TRADITIONALE & PREPARATE PRINCIPALE

 

SALATE

DESERTURI

 

APERITIVE

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: