articole

Pachetul pentru școală -Batoanele Nakd

Batoane Nakd 1

Dacă mă urmăriți de ceva vreme, știți deja că în familia mea sunt doi școlari: unul mare si permanent, altul mai mic și care va termina cândva acest proces. Da, despre mine este vorba, școlarul cel mare, care va merge la școală până la bătrânețe, iar juniorul meu își va alege categoric alt drum. Lucru anunțat în fiecare an. Și care, cred că se întâmplă în mai toate familiile de profesori: copiii nu-și doresc să continue această meserie, pe care o văd în permanență acasă.

Însă până atunci mai e mult, iar eu caut mereu și mereu soluții pentru pachetul pentru școală de a doua zi. Aceasta este frământarea mea zilnică, atât pentru mine, cât și pentru el. Bineînțeles că, de-a lingul timpului, am găsit tot felul de variante și le-am adus pe toate pe blog. Ba chiar am și creat o colecție mărișoară, de 100 de idei și rețete pentru pachetul de la școală și birou , ce pot fi pregătite acasă. Dar… ce te faci atunci când timpul nu mai ajunge, ajungi acasa frânt de oboseala, iar lista de treburi de făcut pare interminabilă?

Chiar dacă pare aproape incredibil, in comerț există și soluții bune! Iar copiii, în special, sunt foarte încântați pentru că pot avea parte de dulciuri frumos ambalate și…comerciale. Știu bine că ambalajele colorate și faptul că ei văd că produsele sunt cumparate din magazin îi încântă și îi atrage peste măsură. Și cred că știți și voi asta! Copiii, ca și noi, adulții, mănâncă întâi cu ochii și cu sufletul. iar rafturile magazinelor se întrec să le perinde pe sub ochi lucruri cât mai atractive. Așadar, da, mămici și tătici resonsabili: dulciurile bune pentru ei chiar există! Și au atâtea variante de culori, arome, raw-vegane, fără gluten, fără zahăr adaugat, fără conservanți!

Doamnelor și domnilor, vă prezint ceea ce am testat și noi, concluzia noastră fiind : „supeeeer!”–Batoanele Nakd!

Batoanele Nakd

 

Batoanele Nakd reprezintă o opțiune foarte simplă și accesibilă de a consuma alimente nutritive și sănătoase, fără a face niciun compromis în ceea ce privește gustul. Acestea sunt preparate exclusiv din ingrediente naturale, conținând un mix de nuci și fructe menit a aduce un aport deosebit de vitamine, minerale, fibre și fibre în dieta zilnică.
Produsele Nakd nu conțin produse de origine animală, zahăr sau siropuri adăugate, gluten sau alți aditivi ascunși și, în plus, nu sunt prelucrate termic, păstrând astfel activi toți nutrienții, care îți vor asigura o gustare sănătoasă și super delicioasă oricând pe parcursul zilei.
Batoanele raw vegane Nakd sunt excelente atât pentru adulți (în special pentru persoanele active), cât și pentru copii. Acestea au o textură plăcută și un gust senzațional, fiind numai bune de luat la drum, la școală, la birou, în vacanță sau de savurat acasă, ca o gustare între mese.
Produsele Nakd sunt deosebit de apreciate de consumatori, fiind cele mai vândute batoane în Marea Britanie din categoria health, fără zahăr.

Prin ce se diferențiază produsele NAKD?

Batoane Nakd 2

Dacă un baton obișnuit poate conține până la 30 de ingrediente, dintre care majoritatea sunt substanțe chimice cu denumiri complet necunoscute publicului larg, batoanele Nakd sunt preparate printr-o abordare „wholefood”, ceea ce presupune procesarea minimă și lipsa adaosurilor de zahăr, siropuri sau aditivi, rezultatul fiind un produs complet natural și sănătos.

Spre exemplu, batonul Nakd din caju are doar 2 ingrediente: 51% caju și 49% curmale.

Caracteristici: 

  • 100% naturale (pe bază de ingrediente naturale de cea mai bună calitate)
  •  Produs raw-vegan (fără procesare termică)
  •  Fără grâu
  •  Fără gluten
  •  Fără lactate
  •  Fără zahăr, îndulcitori artificiali sau siropuri adăugate
  •  Bogate în proteine, vitamine, minerale și fibre

Sortimentația NAKD în România:
În acest moment, pe piața din România există 10 sortimente de batoane Nakd: cacao și cocos, zmeură, caju, pecan, cacao, brioșă cu afine, arahide, turtă dulce cu ghimbir, cacao și portocală, lămâie.
Unde se găsesc produsele Nakd?
Produsele Nakd se pot achiziționa din Mega Image, Carrefour, Kaufland (București), DM, Selgros, Naturalia, Cărturești, Bebe Tei și magazinele de tip Plafar, precum și online, pe AlimenteSpeciale.ro și UnicornNaturals

Preferatele noastre:

Pe mine m-au cucerit cele cu portocala si cele cu arahide, iar Darius s-a declarat cel mai încântat de batonul cu zmeură . Lucru care nu m-a mirat, având în vedere că el are parte de zmeură parfumată la discreție, curtea noastră îi oferă din plin acest lucru, iar pur și simplu o adoră. Pentru el, pe locul 2 se află batonul cu afine. El preferă aromele fructate (deși aș fi pariat ca va alege ceva mai ciocolătos), iar eu m-am orientat mai mult spre variația de nuci și alune.

Batoanele Nakd 3

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.