Aperitive cu foietaj pentru Sarbatori

share on:
aperitive cu foietaj

Aperitive cu foietaj pentru Sarbatori

Cred ca fiecare gospodina are cel putin cateva retete speciale de aperitive cu foietaj. Și totuși, uneori avem nevoie de inspiratie pentru combinații mai altfel decât cele încercate și răs-încercate! Să vă spun sincer, și eu recurg câteodată la marele Google când mă blochez. Așa se face că m-am gândit să adun cumva într-o colecțioară rețetele făcute de mine până acum. Să vă ajute și să vă servească de inspirație rapidă când nu mai știți ce să pregătiți repede și bun.

Trebuie să o recunoaștem și pe asta, cei mai mulți dintre noi trăim pe ritmul de repede-înainte, de nici nu avem timp să realizăm ce ni se întâmplă. Da, și eu fac parte din această categorie, deși îmi doresc cu ardoare să trec în cealaltă categorie, de slow-living. Sau măcar…mai spre lin și molcom. Cred că mai am ceva de așteptat până atunci!

Foietaj de casă sau cumpărat?

Incercati si


Tot din lipsă de timp (și răbdare) prefer să cumpăr aluatul foietaj din comerț. Așa e, nu se va compara niciodată cu cel făcut în casă! Doar că durează enorm până e gata, iar eu nu dispun de timpul acesta. Însă asta nu înseamnă că nu am găsit și scurtături: am descoperit și o variantă de aluat rapid foarte apropiat de foietajul binecunoscut. Îl găsiți aici. 

Cu toată sinceritatea vă spun că de multe ori am înlocuit clasicul foietaj cu rețeta din linkul de mai sus. Mereu am fost ultramulțumită de rezultatele obținute. Dar vă și recunosc că am mai mereu câte un pachet de foietaj cumpărat în congelator. Pentru urgențe și lipsă de inspirație!

Click pe poze pentru rețetele din colecția de aperitive cu foietaj

Sper din suflet că vă sunt utile ideile mele și că le veți pune și voi în practică! Mai jos vă mai las o colecție de aperitive în care am ales să folosesc fie „foietajul” meu, de care vă povesteam mai sus, fie am utilizat un aluat fraged. Dar bineînțeles că voi puteți înlocui variantele mele cu foietajul binecunoscut.

Click pe poze pentru rețete!

 

 

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.