Top 5 rețete de Turtă dulce pentru Crăciun

share on:
top 5 retete de turta dulce pentru Craciun

În fiecare an încerc o rețetă nouă de Turtă dulce pentru Crăciun. Unele rămân pe lista scurtă, altele însă nu. Tocmai de aceea m-am gândit să fac un Top 5 rețete de Turtă dulce pentru Crăciun. Aici vă arăt cele mai reușite rețete care s-au născut în bucătăria Rețetelor mele dragi.

Uneori îmi place să las turta dulce simplă, neglazurată. Însă recunosc că îmi place foarte mult să le decorez festiv, cu royal icing, pe care-l pregătesc tot în casă! Și da, de dragul diversității mai folosesc și creioane cu glazură colorată, precum și tot felul de bombonele colorate.

În general nu sunt prietenă cu coloranții artificiali, din comerț. Dar există și ani în care fac o excepție, de Crăciun. Mi se pare atât de specială sărbătoarea asta! Și mi se pare că atât de mult contează bucuria copiilor, încât ne mai molipsește și pe noi, cei mari! Și da, în timpurile acestea tulburi, cred sincer că avem nevoie de o bucurie în plus, de un fior festiv!

Simplul fapt că zilele trecute am cumpărat câteva decoruri din ciocolată pentru biscuiți, o pudră argintie, condimente pentru turtă dulce și esențe de portocale pentru copt m-a binedispus teribil. Și când te gândești că avem nevoie de atât de puțin să fim fericiți!

Mai jos vă las cele mai iubite retete ale mele de Turtă dulce pentru Crăciun

Click pe poză pentru a ajunge la rețeta completă!

Iar ca bonus, vă mai las in cele ce urmeaza si alte deserturi de Crăciun, bazate tot pe aromele de turtă dulce!

Click pe poza pt rețeta completă!

 

1 Comment

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: