top 15 retete de cheesecake speciale

Top 15 rețete de cheesecake speciale și delicioase

Cred că deja nu mai există casă unde să nu se fi încercat măcar o rețetă de cheesecake! Vorbim despre o prăjitură cu brânză,indiferent cum se pregătește:  rețete clasice, vegane, coapte, ori fără coacere.

Cheesecake-ul reprezintă unul dintre cele mai ușoare deserturi pe care le poți încerca oricând. Categoric, este acel desert pe care trebuie să-l încerci atunci când nu ai foarte mult timp la dispoziție, dar vrei să îți impresionezi familia și prietenii.

Cheesecake -colecția mea specială

Când vrei să pregătești o prăjitură gustoasă, dar crezi că nu ai foarte mult timp la dispoziție, îți recomand să încerci să faci cheesecake foarte simplu. De fapt, toate rețetele mele sunt foarte simple și cu pași clari și conciși. Pur și simplu, nu ai cum să dai greș!

Am împărțit colecția mea specială în rețete de cheesecake fără coacere și cheesecake coapte. Așa vei ști din start ce secțiune să accesezi și cum să-ți dozezi timpul. Pe care toți îl avem cu porția, evident!

Absolut toate rețetele sunt deosebite și pot înlocui cu succes un tort festiv, de exemplu. Sau pot să ajungă pe masa de sărbătoare din orice moment al anului.

Acestea fiind spuse, te invit să răsfoiești colecția mea de 15 rețete de cheesecake. Pentru asta, apasă pe fiecare poză pentru a ajunge la rețeta completă! Mulțumesc!

Dacă îți plac rețetele mele, te aștept cu un like, un share și abonare la canalul meu! Nu uita să activezi notificările (apasă pe clopoțelul din dreapta), pentru a fi  la curent cu toate postările mele video, în timp real!

Cheesecake fără coacere

Apasă pe poză pentru rețeta detaliată!

Cheesecake coapte

Apasă pe poză pentru rețeta detaliată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.