Smoothie de piersici cu zmeura

share on:
smoothie de piersici cu zmeura 0

N-am mai postat de multisor niciun smoothie pe blog, dar acum imi repar greseala, cu acest minunat smoothie de piersici si zmeura. Cred ca ati observat deja ca suntem mari iubitori de sucuri naturale si smoothie (preferam smoothie, totusi), mai ales daca aruncati o privire la sectiunea de sucuri si bauturi naturale, care creste si creste ca Fat-Frumos din poveste.

Adevarul este ca nu trece nicio zi fara smoothie. Pentru mine este micul dejun ideal, mai ales cand fug repede la scoala si nu am timp de nimic. Pur si simplu iau cu mine in masina cana cu smoothie…si pana ajung la scoala, l-am si terminat. Uneori, daca este mai consistent, sau are si ceva legume prin el, nu-l dau gata atat de repede, si mai ajunge si prin cancelarie.

Pentru junior, de asemenea, este micul dejun perfect, in diminetile in care mai leneveste in pat si se uita la televizor. In vacante, nu plecam niciodata fara micul blender intr-un colt al bagajului. Face parte din micul nostru ritual de drum. E tare versatil!

Nu pot spune ca am o reteta anumite pentru smoothie-ul zilei. Ma uit rapid in frigider si decid pe loc. Astazi m-au inspirat piersicile parfumate si zmeura proaspata din curte, asa ca le-am transformat in deliciul de mai jos. Va provoc si pe voi sa-l incercati, sigur va va colora dimineata!

smoothie de piersici cu zmeura 1

Smoothie de piersici cu zmeura

  • 3 piersici mari
  • 175 grame zmeura
  • apa (cat sa acopere fructele (sau dupa plac))
  • 1 bucatica ghimbir proaspat (optional–eu am pus 2 cm ghimbir, deoarece mi-am dorit sa iasa mai picant)

Mod de preparare

  1. Ghimbirul se curata de coaja, se taie bucati si se asaza in vasul blenderului.
  2. Se adauga zmeura
  3. Piersicile se spala, se taie in jumatati, se scoate samburele, se taie bucati si se adauga in vasul blenderului.
  4. se adauga apa, se pune capacul si se mixeaza la viteza mare cateva secunde, pana se obtine un smoothie cremos si foarte parfumat (20 sec. in cazul meu)
  5. Daca nu aveti un blender puternic, iar semintele zmeurei va deranjeaza, strecurati smoothie inainte de servire.
  6. Decorati smoothie dupa plac, adaugati un pai si serviti imediat.

Pofta buna!

Daca va place reteta mea, nu ezitati sa-i acordati 5 stelute in chenarul de mai jos si sa-mi lasati un comentariu pe blog. Nu uitati ca aveti si posibilitatea sa distribuiti reteta pe retelele de socializare, pentru a veni in ajutorul celor ce au nevoie de ea. Multumesc! 

2 Comments

Leave a Response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

share on: